Munckhof Fruit Tech Innovators breidt dealernetwerk uit in de Utrechtse “Kromme Rijnstreek”.

Landbouwmechanisatiebedrijf Hoogendoorn B.V., gevestigd in Houten is toegevoegd aan het wereldwijde dealernetwerk van Munckhof Fruit Tech Innovators. De komende drie weken zijn diverse machines van Munckhof opgesteld in de showroom van Hoogendoorn B.V. aan de Schonauwenseweg 17 in Houten. U kunt tijdens openingstijden of op afspraak onder andere de nieuwste 3-Rijen Boomgaardspuit met VariMAS 99DRT, luchtregeling met windcorrectie en precisie taakkaartbediening bekijken, evenals de Pluk-O-Trak met volledig nieuwe besturing.

 

 

Hoogendoorn B.V. heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van fruitteelt, landbouwmechanisatie en tuin- en parkmachines. Vanuit een mooie en ruime locatie in het centraal gelegen Houten leveren 17 toegewijde medewerkers een veelzijdig productenpakket van nieuwe en gebruikte machines, onderdelen en vakkundige service.

 

 

Munckhof Fruit Tech Innovators is sinds 1884 een internationale innovatieve en betrouwbare fabrikant van machines voor de fruitteeltsector. De Pluk-O-Trak van Munckhof is een veelzijdige oogsthulp die al 50 jaar ingezet wordt om snel, efficiënt en op een ergonomisch verantwoorde manier fruitsoorten te plukken zoals appels, peren, citrusvruchten en kersen. Daarnaast levert Munckhof Fruit Tech Innovators efficiënte 1- en 3-rijen spuittechnieken inclusief opties voor precisie fruitteelt zoals taakkaart gestuurd spuiten met gekoppelde GPS-technieken.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken