De Munckhof Academy is een portal waar zowel dealers als gebruikers machine gerelateerde informatie kunnen vinden. Deze machine gerelateerde informatie biedt een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de bedrijfseffectiviteit van machines van Munckhof Fruit Tech Innovators.

Klik op het Munckhof Academy logo om naar de portal te gaan.

De Munckhof Academy

Wanneer u toegang heeft tot het portal komt u in een gepersonaliseerd dashboard waar u het laatste nieuws, folders, gebruikershandleidingen, onderdelenboeken en een breed scala aan machine gerelateerde video’s kunt vinden. Met slechts een paar klikken heeft u een centrale plek waar u alle (technische) machine informatie kunt vinden.

Het platform is eenvoudig toegankelijk via uw internetbrowser. U dient hiervoor eenmalig een wachtwoord op te vragen. Het wachtwoord kunt u opvragen door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar munckhofacademy@munckof.org.

Een combinatie van service- en machine- informatie op een gecentraliseerde plek. Speciaal ontwikkeld, voor gebruikers en dealers, Munckhof Fruit Tech Innovators.

Service

Door iedere servicemedewerker toegang te geven tot de Munckhof Academy heeft u uw kennis in uw achterzak. Mede hierdoor wordt de serviceverlening optimaal en effectief uitgevoerd. Ook kunt u in het portal, met behulp van uw typeplaatje altijd de juiste onderdelen vinden.

  • Onderdelen ten alle tijden inzichtelijk en te bestellen via de mail.
  • Machine informatie en technische machine informatie ten alle tijden beschikbaar.
  • Iets kwijt? U vindt het terug op de Munckhof Academy!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken